Lásce Mé

Lásce Mé

Anotace: Můj výtvor pro přítelkyni na výročí...

Oči jasné , tvé to hvězdy
V záři jejich Měsíc hasne
A co Slunce , potajmu jen
závistí snad oslepeno jest,
v kouzlo tvé jsem upad‘ , věř mi,
leč lítost na místě mém není,
vše to jen podivné snění,
přenádherná skutečnost,
však já bych toto bez váhání,
nedal komu na věčnost.
Bláznovství jsem propad‘ ,jen
v tu lásku jak růže květ,
a to že mohu s mojí milou
býti dny i noci spolu
mi dává celý svět, co je tu
jako kvítek na sametu,
něha, krása, samý cit
chci pro tebe tady být,
vždy a všude v časech zlých
či dobrých, zdát se ,avšak žít.
Po boku tvém jak chrabrý rytíř,
tvého srdce hrdinou,
a naproti všem nepřátelům,
vybojovat lásku tvou
jen ústy, rty a upřímností,
slova silná, mocná, vřelá,
já jsem tvůj a ty jsi mou.
Autor BleakCry, 04.12.2014
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, jitoush, zelená víla, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyznávám Jí to každičký den, avšak vždy si musíme nechat něco speciálního na chvíle nezapomenutelné. Přestože půlrok není moc, je to kulaté číslo a přišlo mi hezké napsat zrovna tuto ,,báseň,, . Nechť se tímto kdokoli inspiruje a potěší také svoji milou.

04.12.2014 17:32:34 | BleakCry

krásné vyznání...

04.12.2014 14:16:38 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí