Na stejném místě a přitom každý jinde

Na stejném místě a přitom každý jinde

Anotace: Přijdu tam Nejsi tam Přijdeš tam Nejsem tam Každý jsme jinde U tebe noc, u mě den...

Přijdu tam
Nejsi tam
Přijdeš tam
Nejsem tam

Každý jsme jinde
U tebe noc, u mě den
Oba na stejném místě
Klam , sebejistota, tíseň

Jednou se srazíme
Skřížíme své cesty
Tam na nějaké křižovatce
Nebudu já ani ty
Pouze my
Autor El Fantasto, 05.12.2014
Přečteno 335x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí