Nejde to vzít zpět

Nejde to vzít zpět

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw

Držel jsem tě za ruku,
všechny své pohledy ti věnoval.
Na tvé rty v hlavě mám památku,
bože jak moc bych tě teď potřeboval.

Ty výlety a zážitky co jsme měli,
Láska, pouto a závislost.
Kam jen se ty pocity poděli?
v těch krásných očích vidím jen zlost.

Vzít jen minulost do svých rukou,
trošku si s ní pohrát.
Při pohledu zpět slzy po tváří tečou,
nechci tenhle boj prohrát.

Šťastnou už jen tě chci vidět,
ať už v rukách jiného.
Že zasloužíš si víc měl jsem vědět.
nikdy nezapomenu žes mi dala tolik krásného.

Pamatuji na ty chvilky,
kdy byli jsme šťastný.
Teď zůstali jen vzpomínky,
a že miluji tě mi není platný.
Autor Berka, 05.12.2014
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí