Lady Ko...........

Lady Ko...........

Anotace: Mezi řádky mého příběhu, je skryto jedno tajemství, a to za něhu. Když v...

Mezi řádky mého příběhu,
je skryto jedno tajemství, a to za něhu.
Když v rozbouřených vodách mého já - bloudil jsem,
přišla ke mně jako jasno temný sen.

Ukázala mi sílu přítomného prožitku,
oproti společensky uznávaným požitkům.
Využila mojí slabosti,
ne však k mojí lítosti.

Byla tady chvíli pro mě já zas pro ní,
přirozenost, jíž se psychiatři snad tak bojí.
Riskovala pro mě nevěru,
aby ukázala správnou cestu mého příběhu.

Byla na mě často krutá,
to když ve mně měla Bruta.
Přirozenost bez plánu a předsudků,
zároveň však plná zármutku.

Byla mojí sirénou,
které si muži jako já do života neberou.
Byla pro mě tajnou láskou,
bez které bych zemřel s maskou.

Stála při mně v mojí temné straně,
a dovedla mě k oné pomyslné bráně.
Tou, jíž musel jsem už projít sám,
a to byl konec našim sexuálním hrám.

A mimochodem co se sexu týče,
probudila jsi moje černo černé chtíče.
Probudila jsi spící šelmu,
co sama svázala se v ovčím hejnu.

Navždy máš v mém srdci svoje místo.
Má Lady Ko…………
Autor TF, 05.12.2014
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí