Samota

Samota

Anotace: ...

Tak jak se noc se dnem sbíhá

Jak se v mysli smutek míhá

Slze kape z tváře níže

A mezi námi tvoří mříže

Vzdálenost a osamění

Spolu s časem, jenž se mění

Na depresi, která drásá

Smutnou mysl, v které krása

Tvojí tváři vrývá žár

A ví, že jsem vždycky stál

Po Tvém boku, blízko Tebe

Však samota mne nyní zebe

A proklíná mne temno noci

Že jsem světlu ku pomoci

Světlu lampy v pokoji

Kde básník píše příběhy

O samotě bezcenné

A netečnosti necenné

Příběh prince bez princezny

A smutné noci zkreslené! 

Autor Jack Santiago, 06.12.2014
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí