blízká setkání

blízká setkání

Anotace: ... se tvými dlaněmi ...

.
vrací se jen do zahrady pod tvými okny
a už před rozedněním kamínky uvazují
vzpomínky v nirváně do věčné smyčky
přetahovaných triček přes dvoje ramena
a všech dlaní pod nimi už nedočkavých
před chladem bránit a ta jiná záda hladit
.
Autor a_tao, 07.12.2014
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí