Proč ?

Proč ?

Anotace: věčné otázky

Proč v cestě za Tebou
nemám jen překážek trochu ?
Proč osud plácá mě po zádech ?
"To život je hochu"
Proč spánek mi dovolí
o Tobě snít ?
Proč poznal jsem lásku,
když nesmím Tě mít ?
Proč musím usínat
jinde než Ty ?
Proč Ti nechystám snídani ?
Proč nezvedám rolety ?
Proč žiju, když nemám proč ?
Proč se nezastaví tenhle ten kolotoč ?
Autor Piedro, 07.12.2014
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: adaj, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí