Návrat Princezny

Návrat Princezny

Anotace: Samota je krásná, ale musíš mít někoho, komu o ní vyprávíš.

Ještě pár chvil, zrnek písku, kapek vína do číše

Skončí všechno, co jsem nechtěl - proč mi zase nepíše?

Už jen střepy střepů okna, jenom jednou půjdu spát

Už jen jedno probuzení, naposled si nechám o Tvé lásce zdát

Vše už je to naposledy, poslední má samota

Naposled nás dálka dělí - Jak od Paříže Dakota

Nebude dál východ slunce, bez Tvých krásných úsměvů

Ty mne budou krásně hřát, jak horká káva ve sněhu

Pravda řekne ,,sbohem´´ lžím - jež pravdu kradly každý den

Lež nyní zmizí jako dým - A u mne bude pravda jen

Radost svleče smutek ze mne, strhá jej jak plakáty

Budu mít Tvé ruce jemné, a polibky jak nugáty

V svitu jasna - temno směle odkráčí

Stesku plné, že můj smutek mu již nestačí

V žáru lásky, křiku citů a vichřici objetí

Budou slzy padat na zem pod náporem dojetí

Že jsi zase se mnou tady - a pryč Tě jen tak nepustím

Řeknu slova ,,Miluji Tě´´ - a oči z Tebe nezpustím!

Autor Jack Santiago, 07.12.2014
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

velmi hezky a zajímavě napsáno

08.12.2014 20:09:56 | Nio

Moc dekuji

08.12.2014 21:49:42 | Jack Santiago

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí