Poslední noc

Poslední noc

Anotace: po 8 letech zase nějaká báseň, přivedla mě sem jedna krásná láska...

Napíšu ti báseň o poslední noci,
z níž zůstal jenom skvělý pocit.
Stav beztíže, stav euforie,
lze vůbec popsat, jak krásně mi je?

Chtěla bych zakonzervovat ty chvíle
tajně je mlsat a zase z nich šílet.
Jenže ztrátu některých vitamínů
té konzervě nejspíš neprominu.
Zavařování tedy dávám k ledu,
zachytit ty okamžiky nedovedu.
Přesto mě hřejí a úsměv kouzlí
o šťastný pocit nemám nouzi.

Tak už jen, lásko, vřelé díky
za všechny další okamžiky.
Zase se dočkám, jsem si jista,
mám pro ně v srdci tolik místa...
Autor Keilanne, 08.12.2014
Přečteno 513x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, enigman, Kapka, jitoush, Lioness, knihomolka, AndreaM, josuatree
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadherne napsano, libi se mi jak do sebe jednotlive verse lehce zapadaji.. :)

09.12.2014 00:36:22 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí