Konec pohádky

Konec pohádky

Anotace: Najít sílu a jít dál, Někam, kde vítr hezký vál. Hledat to slovo "Štěstí",...

Najít sílu a jít dál,
Někam, kde vítr hezký vál.
Hledat to slovo "Štěstí",
Vymanout se z těch kleští.

On sedí na lavičce,
Rozjímá o romantice,
Řeší všechny problémy lidstva,
A přitom na krku mu hrozí břitva.

"Musíš přemýšlet, být svůj,
Tenhle život je pouze tvůj"
"Vždyť to já vím, snažím se!"
"Ne dost, ty podvraťácký pse!"

On moc dobře ví, co dál,
Ztratil lásku, prázdný sál.
"Má poslední rada tobě zní:
Koukej se sebrat a líp žít"
Autor someone.else, 09.12.2014
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí