Proč?

Proč?

Anotace: ...

Proč Tvé srdce volá jeho?

Důvod neznám, však znám volání srdce svého

 Proč Tvé štěstí patří jemu?

 Nedokážu kázat štěstí svému

V čem má duše jeho navíc?

Není lepší než ta Tvá a já jsem nyní ztrápená

 Otázek mám spoustu v mysli!

 Pověz nač Tvá hlava myslí

 Myslím na to, proč ne já

 Věř, já chci býti pouze Tvá

 Chceš a toužíš… nejde to…

 Věř mi zlatý, přejde to

 Nechci věřit, chci Tě mít

 Promiň mi to, nemůžeme spolu být

Nemůžeme… Nejde to… V srdci Tvém však obsazen

V srdci mém jsi hluboko, v hlavě mé jsi nalezen!

 Tak proč tedy patříš jemu?

 Dívka patří chlapci svému…

 Tak proč líbáš jeho rty?
 Věř mi, toužím že's to Ty

Proč ruka Tvá je uvnitř jeho?

Stal se části světa mého

Myslíš na mě po nocích?

Ve zdraví i v nemocích

Přesto mám Ti říci sbohem?

Pro mě těžší to bude mnohem!

Říkám sbohem… pouze zatím!

Cítím, že se k Tobě jednou vrátím

Autor Jack Santiago, 09.12.2014
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí