Fénix

Fénix

Anotace: ....

Vedou mě za ruku
hvězdná opojení,
střípky všech odlesků
nad jejichž krásy nic není..

V mlze všech vzpomínek
ztrácím se sama,
pád nejde zastavit
pak krutá rána.

Hluchota všech slepých
a nůž v srdci zbyl,
oblékám plášť smutku,
aby vše skryl.

Duže je spálená
popel je všude,
oheň mě polapil
oči jsou rudé.

Fénix se narodil
zvedá se k letu,
povstal tu z popela,
aby dal naději celému světu...
Autor zlutasekk, 09.12.2014
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: sttmr, zelená víla, jitka.svobodova, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i sobě...

10.12.2014 20:51:20 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí