Splinutí duší

Splinutí duší

Anotace: ...

Představte si dvě duše,
které kolem sebe krouží,
o sobě zatím nic netuše
po pravé lásce touží.

Nevědomky se míjejí
jiné dušičky hledají,
pohání je nadějě,
že se štestí usměje.

A pak se to stalo
oba je to vzalo.

Dvě duše rázem
spojené
pravou láskou jso
do jedné.

Autor WIRUS, 09.12.2014
Přečteno 594x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí