Možná to byla láska

Možná to byla láska

Anotace: Možná to je láska

Možná to byla láska,
možná je,
možná bude
a možná už není.

Bylo to krásné,
uvězněna ve tvém srdci.
Pomohl jsi mi vyjít znovu na světlo a ohřát se,
už mi není taková zima.
Začínám zase žít.

Možná je to dobře,
možná je to špatně.
Možná nevíš , to ani já ne.

Život nás ale naučil,
že to co není dnes, může být zítra.
To co je dnes, zítra už nebude.
Autor Taya, 10.12.2014
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Malá mořská víla, adaj, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to dobře...

16.12.2014 11:00:36 | enigman

ST má hloubku:-).

11.12.2014 22:17:26 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí