Mirečkovi

Mirečkovi

Anotace: Napsané z lásky...

Spí, on hladí ji potají.
Svou hlavu brzy složí vedle ní.
Spí, však srdce si šeptají,
tajně přísahu svou skládají.

Sní, on vede ji potají,
tajnou říší plnou divů.
Sní, jeho rty její líbají,
vypráví nejkrásnější z příběhů.

Ona vnímá teplo jeho náručí,
tak tiskne se blíž.
Víc než milovat se naučíš,
když to, co pro něj znamenáš už víš.
Autor Severka, 31.01.2007
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Sandra_T, Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... šťastný on

09.06.2008 15:02:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí