Bojíš se říct

Bojíš se říct

Anotace: Stála si tu přede mnou u světla, za tmou Jak anděl před ďáblem pohádka že spolu...

Stála si tu přede mnou
u světla, za tmou
Jak anděl před ďáblem
pohádka že spolu zestárnem

Láska byla v nás
Už asi nadešel konce čas
konec jedné pohádky
a už ji nejde vzít zpátky
asi bych měl zbohem říct
ale nechci tu pohádku přestat číst

REF.: Bojíš se říct
že city sou víc
konec, z lásky nezbylo nic

Promiň že nevládnu vším
doufám že uslyším
že všechno je zlý sen
a můžu s tebou prožít další krásný den

Až tě po čase spatřím
oba už budeme šťastní
Už nebudeš má, už nebudu mít královnu
A tak král přišel o svou korunu

REF.:
Autor Leny, 13.12.2014
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí