100x

100x

Anotace: 100x nic

100x jsem volala tvé jméno,
a pak utíkala do ulic.
A když konečně pláč ustal,
stejně jak dřív to rozbolí.

100x oddala se tvému hlasu,
snad aby čert všechno vzal.
Znovu ráda přivoním k tvým vlasům,
pořád chci,abys mě miloval.

100x cítila tvé vzdechy,
teď už jsou jen minulé.
A tvé velké sliby lásky,
vím, že tu byly i pro druhé.

100x jsi hladil mé líčko,
a někdy i mnohem níž.
Já zase líbala tvé bříško,
teď už nám nezbylo vůbec nic.

A tak zapojím svůj rozum,
se svým citem ho vystřídám.
Vezmu tvou nejmilejší fotku,
na 100 kusů ji roztrhám.
Autor adaj, 13.12.2014
Přečteno 371x
Tipy 9
Poslední tipující: Belmon, enigman, Jeněcovevzduchukrásného, Martinecka23, knihomolka, Lůca
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná to chtělo po 101...

15.12.2014 19:55:51 | enigman

Nejsem si jista. Někdy je lépe měně než více.

15.12.2014 20:45:27 | adaj

ST... ta sedí... vím jak se cítíš, další čárka v notesu

14.12.2014 00:32:30 | knihomolka

Je to spíš starší, několikaletá čárka, ale teď jsem si ji znovu připomněla.

14.12.2014 10:40:24 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí