Neopětovaný cit

Neopětovaný cit

Anotace: ...

 

Co jsem vyhrál různých bitev

Kolik záhad zodpověděl

Byl jsem na krok blízko nebe

Však nikdy neměl poblíž Tebe

 

V různých bitvách v duši s Tebou

Záhady již rozluštěné

Ač nebe vídám pouze zdola

Odmítám Tě stále znova

 

Tolik kvízů bylo snadných

Moře přeplaval jsem za pár chvil

Horu zdolal vůlí svou

Já miloval jen Tebe, nevinno 

 

Každý kvíz své řešení má

Moře není nekonečné

Nevinnost je chybou srdce mého

Ač ráda Tě mám, miluji jiného

 

Souboj s tygrem byl tak prostý

Ani strach mne nevyděsil

Na vojnu šel rukovat

Vždy doufal, že mne budeš milovat

 

Tygr jako kotě malé

Strach je velmi užitečný

Slovo navždy příliš silné

City mé jsou k Tobě milné

 

 

Celým světem kráčel bosý

V krutém mraze hřál mne cit

Cit tak jasný, který pravil

Že jen pro Tebe vždy budu žít!!

 

Autor Jack Santiago, 14.12.2014
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí