Darebákovi

Darebákovi

Anotace: Darebákům, co motají hlavy slečnám za to, že to dělají... A taky lumpům, co kradou čas a příležitosti, proto aby toho nechali...

Je to zvláštní, chtít tě po ní...
a nemít špetku svědomí
duše zmírá z bezvědomí
a ani netuší, jak voníš...
jizvy v srdci neukojíš
darebákem bez soucitu
líbá-li - jen bez pocitů.
Tobě přesto je to dost.
 
Zdá se ti to dneska kruté?
Až to zjistí, omluv se jí...
/za věc, kterou neomluvíš/
zkus si najít srdce - není?
Je to nějaké překvapení?
 
 Vždyť to nás dnes již nešokuje,
naše doba postupuje...
do prázdnoty, do nikam.
 
/snad společnost za to může,
že miluješ se s cizím mužem?/
Autor Noctis Mania, 15.12.2014
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já ne to on...

16.12.2014 17:54:52 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí