Otázky

Otázky

Anotace: Budete znát odpověďi?

Pár mrknutí víček,
něžný dotek vlasů
a mám tě - pod kůží.

Světlo tichých svíček,
samet tvého hlasu
a znám tě - z podhůří.

Dva kartáčky zubní,
jedno lože pro dva
a máš mě - po těle.

Oči hloubky studní,
dotek stud už odvál
a znáš mě – z noci probdělé.

Tunel, světlo na konci,
plány spolu tkané
a máme se - jak v ráji.

V Tibetu či s Laponci,
potkat dřív nepotkané
a známe se - marš hrají.

Myslet ještě na lásku
za padesát let
a zodpovědět otázku
- bez rozmyslu, hned.

Mám tě?
Znám tě?
Máš mě?
Znáš mě?
Máme se?
Známe se?
Už?
Snad?
Autor Ravane, 31.01.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí