sním....

sním....

Anotace: ....

V ruce tužka, v puse doušek koňaku
sním o louce plné vlčích máků
o žhavé letní noci
o létě plném vášně
bylo mi s tebou krásně

Momentálně sním o princi na koni bílém
se kterým prožila bych krásné chvíle
stulená u krbu
s čajem s vůní po medu
usli bysme propletení
jeden druhým omámení
ráno by nic nekončilo
Autor oriskovanutela, 17.12.2014
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, enigman, vodnař, MARKO, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jemu možná momentálně chybí kůň...

21.12.2014 14:22:30 | enigman

to je pravda:D

22.12.2014 16:16:14 | oriskovanutela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí