Láska zabíjí

Láska zabíjí

Anotace: :)

Láska nás zabíjí,
jen my dva to víme
srdce se rozptýlí
když o sobě sníme.
Já o Tobě a ty o mě
propadáme závrati
sami v tichém domě
bez ztažených opratí.
Co si nás spoutalo
ale jen my to víme
nejdřív to doutnalo
a teď, hoříme.
Lítáme jak ptáci
po nebeské klenbě
jak utržení draci
ve světle i ve tmě.
Upíjíme polibky
ze žhnoucích rtů
Bůh nemá námitky
do konce našich dnů.
Láska nás zabíjí
a my ji žijme!
Jsme tu jen na chvíli
tak ze rtů pijme!
Autor Ďábel sám, 18.12.2014
Přečteno 422x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, lienka-love, WIRUS, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super.

23.04.2024 17:38:25 | mkinka

moc hezké..jsi básník:)..

18.09.2015 11:05:55 | lienka-love

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí