Umělec

Umělec

Anotace: Bez popisu

Procházím alejí cypřišů
Hledám tvou přítomnost
Sám v koutě píšu
Naši budoucnost

Kreslím tvou cestu do písku
S kamínků dělám zastávky
Sem tam hodím po lístku
Abych zakryl tvé rozpaky

Rudou podbarvuji tvé rty
Oči utopím v modré
Vlasy ohněm políbím
To vše pro tebe

Během noci postříbřím tvou pleť
Vyjádřím náš svět v barvách
Naplním tvou mysl úžasem
Do očí vetknu ti nach

Nezapomeň na mě
Skromného umělce
Co vdechl život lásce
A teď se topí, topí v lásce
Autor El Fantasto, 19.12.2014
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: Leny, jitoush, WIRUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uno Perfecto.

19.12.2014 13:12:46 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí