Dej mi šanci

Dej mi šanci

Anotace: Měl to být konec trápení Mělo to být znamení Znamení které hovoří za vše Dvě...

Měl to být konec trápení
Mělo to být znamení
Znamení které hovoří za vše
Dvě těla, jedna duše

Myslel jsem, že ke mě budeš upřímná
že na lži každý vztah umírá
Našly jsme štěstí, to se většině nestává
naše budoucnost, naše představa
My dva to bylo proroctví
My a naše malé království

Poznal jsem v tobě poklad, ty ve mě spásu
Podleh jsem lásce, tvému kouzelnému hlasu
Odemknutý zámek na srdci
Promiň, že nezastavím své city

REF.: Jedna slza, ukončený příběh
Láska, to bylo dříve
Smutek a naděje, to zůstalo ve mě
Snad na lepším se sejdem

Z knihy zbyla říkanaka
Zbyla už jen tato písnička
Z pokladu zbyli jen přátelé
Z lásky jen naděje
Jen vzpomínky, fotky
Jako by to byly roky

Co se to s námi stalo
Udělali jsme všechno
Ta bolest co nosím v sobě
I po tak dlouhé době
Nemohu dát pauzu a vše zastavit
Dokaď si nás mohu představit
Snad náš příběh bude mít i další díl
Snad nebude to sen který sem snil

REF.:

Doufám, že víš co chci tímto vyjádřit
Snad by se nám to mohlo znova podařit
Nemusíme jen vzpomínat
Restart, znova to prožívat

Život je hra, dáme new game
Nechci být ten co řekl: tak se měj
Nechci stát opodál
Nechci být ten co se vzdal
Chci jít naproti jedinému snu
Chci dát novou úroveň, změnit hru
Nechci mít po tobě jen vůni v polštáři
Dovedu tě třeba až k oltáři

Řekl sem, že nenechám tě tu samotnou
Provokace, než zažiješ smrt mou
Miluju Tě, snad mi dáš poslední šanci
Jen ANO stačí říci

REF.:
Autor Leny, 20.12.2014
Přečteno 567x
Tipy 3
Poslední tipující: El Fantasto, ElaJah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Absolutně přesná trefa do mé aktuální nálady.
Mě se to líbí víc než hodně. ST.

PS: poslední sloka má překlep hned v prvnim zanku. :)

20.12.2014 09:59:44 | ElaJah

Díky :)

20.12.2014 10:30:16 | Leny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí