S každým ránem líbám tě na spáncích

S každým ránem líbám tě na spáncích

Anotace: Jsem Tvá Slunečnice ... :) :)

S každým ránem líbám tě na spáncích

 

S každým ránem líbám tě na spáncích

jsem tvá Slunečnice ve zlatých topáncích

rozespalou v náruči mléčné dráhy

mě s každou další noci poztrácíš

 

A ve tmě vzpomínáš na odlesky mých očí

ke tvému oknu svou hlavu pootočím

a posledním paprskem víčka tvá políbím

jsem tvá světluška s dechem motýlím

 

A pak už tě nechám padat do snění

a věřit, že s dalším ránem nic se nezmění

až na obloze rozpustím si vlasy

tvou touhu po mně už nikdo neuhasí

Autor Zamila, 20.12.2014
Přečteno 390x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, enigman, Petbab, knihomolka, Pamína, Malá mořská víla, WIRUS
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jestlipak si slunečnice někdy nazujou i holinky...

21.12.2014 10:14:17 | enigman

Tě kousnu :)

21.12.2014 11:13:17 | Zamila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí