v usínání

v usínání

Anotace: ... ...

.
rodili tě spolu opilí
v neděli napotvoru
matějskou nechtěli
a tak šli s tebou jen
k muzeu na schody
aby se začal vesmír
od tebe sám otvírat
a volali ti v usínání
lásko, kam jsi
.
Autor a_tao, 24.12.2014
Přečteno 305x
Tipy 9
Poslední tipující: zdenka, Jort, Joe Vai, knihomolka, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí