Všechny cesty bez totožnosti

Všechny cesty bez totožnosti

Anotace: Bez popisu

Smutek pod maskou
Skrývá človíček
Co jde cestou
Bez zatáček

Skrývá svou tvář
Míjí křižovatky

Každá z nich je lhář
Co v cestách působí zmatky

Srazí k sobě protiklady
Ať muže, či ženy
Na tom nezáleží
Všichni mají masky

A tak jsou bez totožnosti
Jedni míří tam, druzí jinám
Občas se srazí jejich cesty
Vznikne životní hlavolam

Jedni jdou spolu
Přestože jsou si cizí
Druzí sundají masku
Navzájem se poznají

A tak křižovatka
Ničí cesty bez totožnosti
Ze kterých vzniká zastávka
Kde se odkládají masky
Autor El Fantasto, 25.12.2014
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí