Není to v nás ale v čase

Není to v nás ale v čase

Anotace: Možná je řešení Sebrat se a odejít Možná se tomu dalo předejít Láska už je jen...

Možná je řešení
Sebrat se a odejít
Možná se tomu dalo předejít
Láska už je jen prázdné slovo na papíře
ten náš už bohužel nepopíšem

Bez tebe jsou sliby jen prázdné věty
Já, Ty a naše světy
Vidím každou vteřinu jako poslední
Tak minuty, hodiny jsou prokletí
Dej mi stopky ať mohu zastavit čas
Pak nemusí odejít ani jeden z nás

REF.: Není to v nás ale v čase
řešení je vymazat minulosti naše
Napsat si nový příběh
a neřešit co bylo dříve

Nesnažím se říct,
Že bez tebe nemohu žít
prožily jsme měsíců deset
Pojď, dáme reset

Tolik úsilý, snahy co jsem vydat
Jen abych ti "lásko" mohl říkat
Jak řekl OutSider : Zná to každý z nás
Nezoufej, láska potřebuje čas
Ale času už bylo moc
promarněná každá další noc
Čekám až přijdeš do mého náručí
a tvé city lásce poručí

REF.:

Má cenu nám dát čas ?
čekat na tvůj hlas ?
Píšu jak by naše budoucnost mohla vypadat
spolu, ikdyž bude slunce zapadat

Dej mi náznak ať mohu uhasit smutek
ať to není jen měsíc který tak rychle utek

REF.:
Autor Leny, 26.12.2014
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí