Má Lásko

Má Lásko

Anotace: Pocit z mé první lásky, možná i poslední. Kdo ví...


Má Lásko

 

Pověz mi kdo teď chutná tvoje rety

dávno nejsem tvojí laskominou,

společná cesta kdesi se ztratila

a jen my dva,

ty a já víme, že jen naší společnou vinou

 

Začátky byly tak krásné

něžnost, chtíč, chvění, doteky, polibky

to vše za naše ústa s každým dnem říkalo slova

chvěl jsem se jednou, dvakrát, tříkrát a ty

stále chtěla jsi znova - jako nenasytná vdova

 

Pak ze dne na den

začali Ti vadit moje doteky konečky prstů

v tu dobu spoznal jsem jaká je moc

nejrůznějších půstů...

 

Po rozchodu jsem s tebou rok nemluvil,

nešlo to...

vždyť způsob s jakým ses semnou rozešla

by zničil jakkoliv silného chlapa - rána jenž špatně se hojí

něco jako když podřízlá je

Achillova pata...

 

A teď?

Teď jsem rád za to, že jsme přátelé...

 

Autor Pučik, 26.12.2014
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: Moniska, ElaJah, Frr, CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí