G <3

G <3

Anotace: Jedna zamilovaná.

Když nemyslím na tebe den,
když necítím tě kolem sebe.
Jsem jen suchý prázdný kmen,
co touží být s tebou, jsi jeho sen.

Kořeny v hlíně nedokáže udržet,
tvou vůní, tvůj hlas ho mění.
Ve svých rukách tvou lásku podržet,
už nechce nic jiného,
proměnit realitu ze snění.

Dnem za dnem tvé oči, tvůj úsměv,
dnem za dnem polibek a dotek.
tohle je pro mě láska,
a ty jsi má princezna,má kráska,
Autor oliver, 27.12.2014
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Žárovka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí