Cesta do přítomnosti

Cesta do přítomnosti

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=N8i5NLyXZdc

Buď mým kamarádem příteli.

Buď mým otčínem, příteli.

Buď mým kmotrem, příteli.

Buď mým katem, příteli.

Jen, jen už nikdy milencem mi!

Parterem nejsi můj příteli.
Autor Chrestys, 27.12.2014
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí