Postavím vločku

Postavím vločku

Anotace: Bez popisu

Postavím vločku
S ústředním topením
Já ti pomůžu
Nesměle se nabízím

Na začátku ptal se mě
Proč je sníh tak bílí
Třpytící se chlad
Proč není teplý?

Na čele měl otazník
Na úzkých rtech
Tučný vykřičník

Tak moc se chtěl
Zachumlat do sněhu
Obalit myšlenky
Teplými vločkami
Autor El Fantasto, 28.12.2014
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Breakthru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí