Rozpustilá duše

Rozpustilá duše

Anotace: ...

Rozpustilá duše jde svým světem
Rozdává sílu a nechce se stát kmetem
Ryzí srdce se lvem v závěsu
Rozmarné jezero živé vody cestu kropí
Dívá se na svět a kráčí dál
Desítky let ví jak dál
Dilema řeší rázně
Bez hany a bázně
Budoucí láska je ještě skryta
Barvy její zatím kreslí v dílně
Sochař hledá svou jedinečnou bonu
Surové dřevo si leží líně
Síla dálek je láká k rozpuku
Vyrašily listy lásky,
spojeny ve větve pevné
Vzala jsem je do rukou,
spojila je v sílu lásky jedné
Autor Život, 28.12.2014
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí