Sen

Sen

Anotace: Je to něco co mě napadlo po dnu stráveném s jednou úžasnou holkou

Když klouzali mi dnes tvé prsty po těle,
tak přemýšlel jsem o tom,
jak mohli jsme dřív být „jen“ přátelé.
Teď chtěl bych být s tebou stále,
Jako v mém snu,
ve kterém jsi semnou v krásném sále.
Ležíme na hebké zemi,v těsném obětí
a já se cítím jak v krásném zajetí.
V zajetí tvém………
V zajetí něžné krásky,
co naplňuje mě blahem
a pocitem nekonečné lásky.
Ale co to?!?
Ta slast se rozplynula
Já otevírám oči a vím,
vím že ta krásná noc už uplynula.
Byl to však „pouze“ nehmotný sen
nyní ale začíná nový,opravdový den.
Den,ve kterém budu zase s tebou
a jen doufám,
že jako ve snu mě naplníš svou něhou.
Autor amatér, 31.01.2007
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí