n e d o s p ě l e

n e d o s p ě l e

L é t a   a   z i m y   s e   p o d   v í č k a   v r a c í,

n a   t k á n ě   s l o u p a n é   m o l l o v é   t ó n y   h r a j í,

v   d e š t i   v z p o m í n e k   s e   b o l e s t   h a l í,

v e d l e   k o l e j í   k a ra m e l   r o z t é k á.

 

 

Autor Skořicová princezna, 29.12.2014
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: Gaspi03, Pamína, Markéta Spen Krejčí, Frr, jitoush, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí