Nezralé maliny

Nezralé maliny

Anotace: Poeticky a časoprostorem ...

Nezralé maliny

 

Ve tvém pohledu dávno se točí

docela jiné barvy očí

přesto však stále vím, jak zvoní

tvůj smích a také, jak ti vlasy cloní

výraz básníka, který roste s každým

veršem, co ti uniká od srdce k srdci

až do tónů kytary a říkat, že jiné

tě prostě nebaví, to je jen pravý odraz

tvého chtění, ve kterém my dva

ve verších zasnoubení odpykáme si

zase trochu zimy než vyklíčí nám

z probuzené hlíny malá kytička fialek

a já tě znovu a stejně něžně

políbím na spánek

Autor Zamila, 29.12.2014
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Záklopka, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí