VZDÁLENÁ

VZDÁLENÁ

Anotace: ...jsem ti, když láska slábne....

Když mě nevidíš, já přicházím,

když mě neslyšíš, já ptát se smím,

když mě pohladíš, mám svatozář…

…a proto se mě ptáš:



kde duši máš, když tě pohladím?

kde srdce máš, když se naladím?

co ústa tvá, kdy tě líbat smím?

„proč jsi tak vzdálená“?



když mě uvidíš, tak odcházím,

když mě posloucháš, já právě spím,

když mě líbat smíš, tak to nejsem já..

jen proto na věky ti vzdálená….
Autor michaela07, 31.12.2014
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: Misha, JSJ, Křemen, Salutem in Christo, Kapka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí