Je to dávno

Je to dávno

Anotace: tak dávno...

Už je to dávno, co poslední "mám tě rád" jsi řek

Tak dávno, že pavučina padá na stoh otázek

 

Proč?

 

Jak?

 

Kdy?

 

Nač?

 

Jsou to už týdny, dlouhé měsíce

Však právě nyní mi chybíš nejvíce

Špatný čas srdcebol vybral si zas

Už spolu nestrávíme pražádný čas

Zhroucená, znuděná, bolestínská, já

I ten co měl mě rád, nerad mě má

Smířím se s tím někdy snad?

Anebo zase řekneš mi: Já tě mám rád.

Autor Moniska, 31.12.2014
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Laven De Brig, Salutem in Christo, jitka.svobodova, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí