Pro Lenku

Pro Lenku

Anotace: osůbce, kterou z celýho srdce miluju ;)

Když Tě vidím, jsem šťastný a nešťastný zároveň,
chtěl bych Ti jen říct: na všechno kolem zapomeň.
A vezmi mě za ruku právě, když se nedívám,
že Tě dlouho miluju, už před nikým neskrývám.

Nevím však, zda Ty jsi ta, jež mně je souzená
protože Tě několik měsíců pouze znám.
Bojím se proto zeptat, zda mě též ráda máš,
možná, že si s mými city jenom tak zahráváš.

Nedozvím se to však, když se pořád ostýchám,
nevím ale, jestli tvé odmítnutí rozdýchám.
Já chtěl bych věřit, že vrhneš se mi do náručí,
však vím, že plnění přání nikdo nezaručí.
Autor j.i.ř.í.k, 31.01.2007
Přečteno 511x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pekne, o lasce jsou ty basne snad nejkrasnejsi.Z

31.03.2007 23:26:00 | carodejka

Tak tohle se ti opravdu povedlo ;) moc se mi to líbí. Jsi opravdu dobrý ;)

21.03.2007 17:07:00 | Ila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí