<3........................

<3........................

Anotace: <3

Já neznám tvoje přání,
znám jen lásky hřání,
přání svoje míti mužeš,
s láskou mi však nepomůžeš,
Já sám a sám bloudím,
láskou svou se soužím,
trápím se dnem i nocí,
ty jen toužíš po své moci,
já lásku ztratil na vždy,
ted dopustím se sebevraždy
Autor ronaldo99, 31.01.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za to to nikdy nestojí...

31.01.2007 20:27:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí