Čas a láska

Čas a láska

Anotace: Je to znova pro TEBE

Skoušejí zapomenout oba dva
dávají stop ale není to hra
Zapomínají na vše co se stalo
na to co je dohromady dalo

Jak to začalo pamatují si dodnes
jeden pro druhého anděl který přilétl z nebes
jeden druhému dal srdce na delší dobu
aby byli pořád spolu

Oba měli k druhému klíč
chtěli se víc a víc
U podchodu si první polibek dali
byla to láska, oba se milovali

Byl to začátek pěkného vztahu
nikdo neviděl žádnou vadu
chtěli by chytit a zastavit čas
když vidím jak láska vyprchala z nás

REF.: Čas a láska ty nejdou zastavit
svou lásku nemohou znova postavit
snad konec má důvod větší
konec je přeci začátek další

Láska zmizela ale vzpomínky jim zůstaly
i přes to že se milovat přestaly
oba už se změnily
už nejsou ti co se navzájem střežily

Snad se měli rozejít
otočit se a odejít
Asi to tak má být
zapomenou a city skusí obejít

Skusí zmáčknout delete
ať nevidí jak anděl rychle odlít
čekají že to odejde s novým ránem
že budou svému srdci pánem
myslí že konec k lepšímu vede
zapomenou a vrátit to nejde

REF.:
Autor Leny, 04.01.2015
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, El Fantasto
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí