Soukromé potěchy

Soukromé potěchy

Anotace: .....

Kdyby se vrátil čas
kdy dělnický lid
odváděli do stavu branného
ty nevydržíš
dva roky beze mne,
bez jiného !
A já zatím v zeleném spal....
Po tobě toužil,
se šarží se pral

Kde zapadla slůvka lásky a útěchy ?
Rozbitý vztah,
který měl být navěky
Pro tvé soukromé potěchy...
Autor v.hercik, 07.01.2015
Přečteno 271x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí