Má múza

Má múza

Anotace: Slečna múza.

Má múza oněměla,
odmítá vydat hlásky,
marně ji hledám v tichu
a probírám se jejími vlasy,
když listuji svazky.

Má múza mě opustila,
odešla bez jediného varování
a s prázdným papírem,
ač stokrát jsem ji proklínala,
teď s láskou vzpomínám na ni.

Má múza dala mi košem,
aniž bychom prošli krizí,
ještě včera líbala mě
a dnes?
Jsme si blízce cizí.
Autor Zina_Blitzee, 07.01.2015
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Tom Dvořák, zelená víla, enigman, Amelie M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.

31.01.2015 06:39:51 | I.

příště ti třeba dá obsahem...

08.01.2015 14:05:13 | enigman

Trvam si na tom, ze obsah je zcela jasny...

08.01.2015 19:31:47 | Zina_Blitzee

však on se jí jazyk rozváže...

09.01.2015 12:36:22 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí