Žádnej anděl, andílek

Žádnej anděl, andílek

Anotace: ...

Noví pocit
Tvá tvář
Co ho přišla probudit
Co tady byla už dlouho
Ale já to nemohl pochopit

Tvá přítomnost
Probouzí štěstí
Beru to jako možnost
Jak vyjádřit své city

Tvé oči, oči anděla
Plné světýlek
Úsměv si mi na rty vrátila
Žádnej anděl, andílek

Nedokážu to přesně vyjádřit
Nedokážu mluvit jako ty
Nedokážu se ani tvářit
Jako by si mi nevjela do srdce
Během minuty

Ani do očí se ti nemohu dívat
Klopím zrak k zemi
Můžu si snad jen nadávat
Že se to ani najevo nesnažím dávat

Pokaždé, když jeho jméno vyslovíš
U srdce mě bodne
Přesto úsměv nahodím
Bolí to hodně.
Autor El Fantasto, 09.01.2015
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí