Už zase

Už zase

Anotace: bolest obchází v kruzích duši mou

Co bolelo už bolí zas.

Stará rána, staré tělo,

jen sůl je nová,

v ráně se ztrácí

...krev už neteče...

 

Mám zase strach,

že sežere mě bolest,

bolest všech,

kteří nasazený cech

trnové koruny

na srdcích nosí...

Autor greenus, 09.01.2015
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí