právě jste si povídali

právě jste si povídali

Anotace: ... do rána o schovkách ...

.
právě jste si povídali
až do rána o schovkách
a zatím nemá ryby
ani jediná z nich
v ruce za leklé
ani za chyby
právě jste je
zpovídali
až do rána
a sebe do
rybníků
na cestě
kudy
po
hlavě
odlétala
upletla tě
a ty za ní
a potom
už marně
a v tom
tichu
čeká
a sní
v roads
untravelled
.
Autor a_tao, 10.01.2015
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: J's .., Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí