Soukromý ráj

Soukromý ráj

Anotace: Sen barvy kouře a pěny

S doutníkem a pivem
rozmáčeným listem papíru
Propiskou maluji
své ozvěně po tváří
ze vzteku

Čokoláda těch očí
roztopená a s tuší se mísí
zasněně zastřená
pateticky ztracená
do krásy

Upíjím jí jedu
v černo černém ledu
do stáří uvíznout s nadějí
v mém soukromém ráji
bez tváří
Autor Zina_Blitzee, 10.01.2015
Přečteno 386x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Lioness, knihomolka, Frr, Tom Dvořák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí