Tak dospěj

Tak dospěj

Anotace: Kdo ví jak milovat?

Sbírka: Lásky i nelásky

Jednou za to nemůžeš
jakej je to pocit
a stejně brečíš
možná je to ještě horší
tak dospěj

Bráníš ho
vždyť ti tak ublížil
a stejně se směješ
možná to není tak zlé
tak dospěj

Je to tvůj život
musíš se rozhodnout
a ty pořád doufáš
je to těžký
tak dospěj
Autor Evell, 11.01.2015
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí