Přízrak

Přízrak

Anotace: Chceš mi zase lhát, sex je lék je tvůj stres, řeknu akorát, až skončí past a začne další lest, a tvé nejsmutnější šaty, jen sláva a prachy

Přízrak

 

Ten přízrak můj

co s nocí do mě vstoupit má

proč ty tady a teď

ta podoba bývá zlá

klidný spánek mi přej

do plamene se nedívej

 

Chceš mi zase lhát

hřích se už nevrací

je to tělový krém

co pod kůží se ztrácí

všichni tě chtějí znát

tvůj stén, co mám tak rád

 

Tak lásko, řekni co s tím

než já tu zešílím

vždyť domy tak prázdné jsou

Tak lásko, jdu pro tebe

když černé je to mé nebe

a cit tvůj je levnou hrou

 

Chceš mi zase lhát

sex je lék na tvůj stres

řeknu ti akorát

až skončí past a začne další lest

a tvé nejsmutnější šaty

jen sláva a prachy

 

Chceš mi zase lhát

tvůj svět je věčný chtíč

řeknu ti akorát

jak těžký poneseš svůj kříž

než spadneš tolikrát

do slepých ulic a dalších zrad

 

Tak lásko, řekni co s tím

než já tu zešílím

vždyť domy tak prázdné jsou

Tak lásko, jdu pro tebe

když černé je to mé nebe

a cit tvůj je levnou hrou

 

(Hanuš Šparlinek, 13.1.2014, Sister of Night)

 

 

Autor Hanuš, 13.01.2015
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí