Střípek č.3

Střípek č.3

Anotace: o víře

Víra dává Ti naději
naděje dává Ti víru
pravda
řeka naděje a víry
je plná proudu a nezměrné síly.
Věř a naděje Ti svitne,
jak mocný pramen vytryskne...
Autor karkulka.a, 01.02.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí